Despre noi
Energie regenerabilă

Despre noi

Datorită unei viziuni bazate pe sustenabilitate și căutării de noi surse de energie cu impact scăzut asupra mediului, Veroniki Holding are în curs achiziții și proiecte care vizează producerea de energie din surse regenerabile.

Acest angajament a avut ca rezultat în România, construcția unui parc eolian de 25 MW inaugurat în 2011 în Silistea, și administrat prin intermediul companiei Veroniki Wind SRL (fost Romconstruct Top).

Veroniki Holding

Veroniki Holding S.p.A. a fost fondată în 2010 de Daniela Veronica Gușă de Drăgan ca structură unică de coordonare a Grupului Drăgan.

Veroniki Holding S.p.A. a fost concepută pentru a îndeplini, în special, sarcini în direcția  strategică, de control și coordonare administrativă, financiară, comercială și tehnică pentru companiile grupului atât în ​​Italia, cât și în străinătate.

Sectoare

Activitățile Grupului Veroniki

Grupul functionează din 1948, anul în care prof. Iosif Constantin Drăgan, fondatorul său, a înființat ButanGas S.p.A.  în Italia.  Grupul este prezent acum în 9 țări europene unde operează prin 36 de entități, cu aproximativ 1420 de angajați, în următoarele sectoare:

 

GPL;

Energii regenerabile;

Electricitate și gaze naturale;

Naval;

Imobiliare;

Medical și wellness;

Ambalarea produselor alimentare;

Cultură și educație.

Contactează-ne